Thursday, January 20, 2011

Spockibeebi

Peale järjekordset magamata ööd (23-05 oli beebi ärkvel) ähvardasin beebit, et kui ta kohe korralikuks ei hakka, siis hakkan teda Spocki järgi kasvatama. Vaene beebsu ehmus kaameks ja järgmisel päeval käituski väga spockilikult. Sõi absoluutselt iga nelja tunni järel. St, et ta ei söönud mitte enam-vähem nelja tunni tagant, vaid tõepoolest ärkas näiteks öösel üles kell 00.00, siis 04.00 ja siis 08.00. Loomulikult õnn oli üürike - järgmine päev oli meil taas meie oma tuttav beebi majas. Seekord olime aga hästi nõuannetega varustatud ja kui me olime teda juba alates kella 16nest üritanud küll õhtu uinakule saada ja seejärel juba meeleheites üritasime teda ööunne panna ja ikka ei õnnestunud, siis läksime kell 23 välja. Jalutasime tunnikese ja siis tõime magava lapse tuppa.
Võite ainult tulemust arvata - niipea kui asetasime beebsu tuppa ja voodisse oli silm lahti ja puuks lippas. No selge. Trallisime siis edasi, kuni ma enam vastu ei pidanud, lasin meie sügava kraanikausi vett täis ja lustisime siis nii, et köögi seinad ja põrand tilkus. Aga see eest vesi vist rahustas vähemalt lapse nii palju maha, et tund aega peale improviseeritud vanniskäiku magas ta nagu miki. Kell oli saanud 3.

Täna on see eest jälle siis magamise päev. Kordan - PÄEV. Ööd ei oska ennustada. Lõunauinaku tegi ta korraliku ja nüüd tukub mu peal kandelinas. Muu enam ei aidanud - ei tea küll, miks ma seda eile õhtupoolikul ei proovinud! Mina saan minna ja panna kartulid ja verivorstid ahju. Keldrisse küll mahla järgi ei hakka ronima, kuid käed on peaaegu vabad ja saan vähemalt siin kribada ja ehk saan ka tule põlema panna ja raamatu kallale asuda.

No comments:

Post a Comment