
Ideeks kasutasin seda linki, aga taignaks kasutasin oma kursavenna A retsepti. See on lihtsalt parim pärmitaigna retsept ja ei ole mind veel kunagi alt vedanud. Kogu muusika seisneb lihtsalt selles, et ei tohi koguseid muuta - peab usaldama, et kogused on õiged ja sõtkuma lihtsalt 5 minutit kauem, kui muidu. Tulemus on ideaalselt siidine ja pehme sai.
Retsept:
250 ml piima
6 dl jahu
50 gr võid
soola, suhkrut, kardemoni
2,5 tl kuivpärmi
.jpeg)
Peale kerkimist määrisin lahti rullitud tainale täidise:
2 dl pruuni suhkrut
3 tl kaneeli
60 gr võid
Ahjus oli 200 kraadi juures seni, kuni valmis sai.
Maria... ma jõudsin ka nüüd pool aastat hiljem su kaneelilõõtsani ja pean sind tänama... suurepärane sai, mehed sõid ja kiitsid!
ReplyDelete