Wednesday, September 12, 2012

Müügis olev rallimasin

Kas saab olla veel paremat aega sumpsi pooleks murdumiseks kui siis, kui oled auto müüki pannud? Kas saab olla veel paremat kohta sumpsi pooleks murdumiseks kui õhtul Valli baari ees?
Ei, ei ei - see jutt ei vii sinna, et me läksime otse jooma (kuna siiamaani pole keegi autot ära ostnud), aga kentsakas olukord oli küll. Nii pea kui meie auto hakkas võistlema häälekategoorias ralliautodega, hakkasid Valli baari poolt kommentaarid lendama: Ennäe Topgear, Vaat kus autotark. Eriti pinevaks läks olukord siis, kui E ajas auto otsapidi Hollywoodi kõnniteeäärele ja siis auto alla hakkas pugema. Enne seda oli vaja saata naine lapsega baari vanu ajalehti nõutama, et udupeen mantel võimalikult vähe tänavatolmu enda külge saaks.
Pean tunnistama, et mul oli suur kiusatus Vallikast ka akordionimängia tänavale nõutada, sest tsirkust oli niigi juba küllaga ja ega küll küllale liiga ei tee. E tõmbas aga kahjuks liiga ruttu mingi koormarihma abiga rippuvad ja sädemeid tekitavad osad kuhugi auto põhja külge ja kadusime enne kui purupurjus Valli baari asunikud said meile oma abivalmis käsi ulatada.

2 comments:

  1. Auto porimatid on üldiselt rohkem abiks kui ajaleht. Need on üldse üsna universaalsed vidinad, tuleb ainult meeles pidada, et need on seal!

    ReplyDelete
  2. Porimatid on meil eesmärgipärased - porised. Aga tegelikult on see väga hea nõu. Ja tegelikult (kuna ju plaanime müüa), siis on nad lausa hetkel täitsa kobedaks küüritud ;) Ja tegelikult oli tänaval konkreetselt õli maas, mille peale E ei oleks nagunii tahtnud porimatti panna.

    ReplyDelete