Friday, April 12, 2013

2+2

Kui sul on kaks peoglast, ja jalas on kaks sussi ja sa jätad ühe lapse mähkimisalusele paljalt, kuna teine nõuab potile, siis lihtne matemaatika käib nii: kaks pissi kahes sussis. Vanemal oli riistvara halvasti potti paigutatud ja ma tundsin seda läbi oma vasema talla. Järgmine hetk, kui just plaanisin hakata koristama tundsin kuidas märgub minu parem jalg. Ülevalt mähkimisaluselt saabus uus juga. Ei osanudki midagi muud kosta kui Patriku moodi: miks, miks, miks?!

2 comments:

  1. miks, miks.
    sest ära kanna kodus susse.
    sest pikemalt vedelema jäetud lapsele aseta peale pehme rätik (need kollased, mida apteegist pmst tasuta saab).
    sest paigalda riistvara korrektsemalt.

    mis must saab, kui mul on lapselapsed? käin ja kisan miniate peale "ära kanna susse" ja "miks ta ikka veel kartulipüreed ei söö"?

    ReplyDelete
  2. Mul ei olnud plaanitud last tuulutada - ma vahetasin mähet. Saabus kisaga teine laps kisaga pissihäda, pissihäda. Oli kiire. Ei visanud midagi peale. Kuna oli kiire ja tahtsin teist last edasi mähkida, siis ei vaadanud potti. Ilmselgelt minu poolne viga, aga pott on ka väike ja poiss suur.
    Ja kodus peab susse kandma, sest põrand on külm. Esimene korrus!

    Aga lapselastega oled sa just leebem, sest on rohkem aega leebe olla. Üldiselt pidavat nii olema. On rohkem aega tegeleda, märgata, nautida. Aga miniatele peab ikka ühtteist ütlema, muidu pole ju nagu päris eksole.

    ReplyDelete